Maxis Relax
Izredno udobne denske nogavice, ki vas bodo s svojo mehkobo in svilnatim leskom razvajale vsak dan.

Mediven elegance
Najelegantnejše, prosojne mediven medicinske kompresijske nogavice. Pravilen, enakomeren padec kompresije od gležnja navzgor po nogi, sodobni materiali, ki dihajo in odvajajo vlago navzven ter res široka možnost izbire barv in modelov, predstavlja sam vrh ponudbe medicinskih kompresijskih nogavic podjetja medi.

Mediven comfort
Zelo udobne in kvalitetne medicinske kompresijske nogavice podjetja medi so primerne za tiste, ki težko prenašajo nošenje kompresijskih nogavic. Pri tem pa seveda medicinska učinkovitost ni vprašljiva. Izbira barv in modelov je široka in primerna za bolj sproščen življenski slog oblačenja. mediven comfort – za sproščen in udoben korak.

Mediven plus
Medicinske kompresijske nogavice zanjo in zanj. Izdelane so iz trpežnega, neprosojnega pletiva, ki ima izvrstne kompresijske lastnosti pri napredovanih venskih obolenjih. Tudi tu je podjetje medi poskrbelo za veliko izbiro modelov in barv, tako da si lahko izberete takšne, ki vam najbolj ustrezajo.

Duomed
Kakovostne, trpežne, cenovno ugodne medicinske kompresijske nogavice, ki poskrbijo za zdravje vaših ven – najboljša izbira med učinkovitostjo in ceno. Močnejše pletivo jim zagotavlja dolgo življensko dobo.

mj-1
Preventivne kompresijske nogavice s kompresijsko tehnologijo podjetja medi vas razvajajo s privlačnostjo in dobrim počutjem. mj-1 so edine preventivne kompresijske nogavice, ki s pravilno razporejeno kompresijo od gležnja proti telesu učinkovito skrbijo za pretok krvi iz nog proti srcu. Vaše noge bodo tako zdrave in lahke.
Široka izbira barv, modelov in velikosti, so prednosti preventivnih kompresijskih nogavic mJ-1, ki združujejo izjemno udobje z najsodobnejšimi modnimi smernicami ter pridihom prestiža.