Maxis Relax
Izredno udobne denske nogavice, ki vas bodo s svojo mehkobo in svilnatim leskom razvajale vsak dan.

Mediven elegance
Najelegantnejše, prosojne mediven medicinske kompresijske nogavice. Pravilen, enakomeren padec kompresije od gležnja navzgor po nogi, sodobni materiali, ki dihajo in odvajajo vlago navzven ter res široka možnost izbire barv in modelov, predstavlja sam vrh ponudbe medicinskih kompresijskih nogavic podjetja medi.

Mediven comfort
Zelo udobne in kvalitetne medicinske kompresijske nogavice podjetja medi so primerne za tiste, ki težko prenašajo nošenje kompresijskih nogavic. Pri tem pa seveda medicinska učinkovitost ni vprašljiva. Izbira barv in modelov je široka in primerna za bolj sproščen življenski slog oblačenja. mediven comfort – za sproščen in udoben korak.

Mediven plus
Medicinske kompresijske nogavice zanjo in zanj. Izdelane so iz trpežnega, neprosojnega pletiva, ki ima izvrstne kompresijske lastnosti pri napredovanih venskih obolenjih. Tudi tu je podjetje medi poskrbelo za veliko izbiro modelov in barv, tako da si lahko izberete takšne, ki vam najbolj ustrezajo.

Mediven forte
Najmočnejše, krožno pletene medicinske kompresijske nogavice, ki so primerne za resna venska obolenja in blažje oblike limfedema. Zelo čvrsto in trpežno pletivo zagotavlja enakomerno, zelo učinkovito globinsko kompresijo ves dan. Zaradi togosti se pletivo ne zažema v mehka tkiva in je zato odlično za močno otekle noge. Dve standardni in dve modni barvi vam omogočajo možnost izbire po vašem okusu tudi pri tem modelu.

Mediven for men
Elegantne moške medicinske dokolenke za moške, ki sledijo modnim trendom. Kvaliteta izdelave, široko rebrasto pletivo in izbor štirih različnih barv ter pravilna razporeditev kompresije so aduti teh nogavic, ki se podajo k elegantni klasični obleki in čevljem ali pa trenutno modno zapovedanim trendom. Za moške, ki vedo kaj hočejo.

Mediven active
Medicinske kompresijske dokolenke za aktivne moške (ali ženske). Rebrasto, debelejše pletivo jim daje vsakodnevni, športni videz. Ojačan stopalni del pa preprečuje drsenje v čevlju in daje udobnost pri vsakdanjih naporih. Kljub svoji vsakodnevni uporabnosti in izgledu pa so to vrhunske medicinske kompresijske dokolenke z natančno odmerjeno kompresijsko stopnjo in odlično učinkovitostjo.

Duomed
Kakovostne, trpežne, cenovno ugodne medicinske kompresijske nogavice, ki poskrbijo za zdravje vaših ven – najboljša izbira med učinkovitostjo in ceno. Močnejše pletivo jim zagotavlja dolgo življensko dobo.

mj-1
Preventivne kompresijske nogavice s kompresijsko tehnologijo podjetja medi vas razvajajo s privlačnostjo in dobrim počutjem. mj-1 so edine preventivne kompresijske nogavice, ki s pravilno razporejeno kompresijo od gležnja proti telesu učinkovito skrbijo za pretok krvi iz nog proti srcu. Vaše noge bodo tako zdrave in lahke.
Široka izbira barv, modelov in velikosti, so prednosti preventivnih kompresijskih nogavic mJ-1, ki združujejo izjemno udobje z najsodobnejšimi modnimi smernicami ter pridihom prestiža.