Pogosta vprašanja o medicinskem manuka medu

Pogosta vprašanja o medicinskem manuka medu si lahko preberete tukaj Medihoney FAQ(3)

Kako poiščem velikost izdelka?

Za večino naših izdelkov je potrebno opraviti meritve. Meritve vam opravijo na vseh prodajnih mestih. Če se želite izmeriti sami lahko merilne tabele poiščete pri vsakem izdelku pod uvodno predstavitvijo izdelka (Kliknite za ogled velikosti izdelka). Pri nekaterih izdelkih, kot so na primer medicinske kompresijske nogavice je potrebno natančno pregledati izmerjene obsege in dolžine, saj pri samostoječih nogavicah obstajata dve širini zaključnega silikonskega traku in dve dolžini nogavic, ki omogoča udobno nošenje nogavice in pravilno porazdelitev kompresijske stopnje tudi tistim s širšimi stegni in/ali krajšimi nogami (primer: kliknite tukaj in izberite Kliknite za ogled velikosti izdelka). Ko opravite vse potrebne meritve, v priloženi tabeli poiščete pravo velikost in izberete pravi izdelek desno pri sliki. Če ste v dvomih nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko 059 952 182 ali pišete na spletni naslov.

Kako obujem kompresijske nogavice?

Za lažje obuvanje nogavic je na voljo kar nekaj pripomočkov. Prikaz obuvanja s pripomočkom medi butler si lahko ogledate tukaj

Prikaz obuvanja brez pripomočkov pa boste našli tukaj

Ali omogočate plačilo s plačilnimi karticami?

Plačilo s plačilnimi karticami omogočamo preko sistema PayPal, ki omogoča tudi plačilo s kartico brez odprtja PayPal računa.

Kje lahko kupim izdelke iz vaše ponudbe?

Izdelki so na voljo preko spletne trgovine, ostala prodajna mesta pa najdete tukaj

Kakšen je strošek poštnine?

Cena poštnine je 4,50€ za nakupe do 50€. Pri nakupih nad 50€ poštnine ne zaračunamo.