Podjetje Mitral d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009. Na slovenskem trgu ponujamo medicinske pripomočke, ki pripomorejo k boljšemu počutju uporabnikov. Ponujamo izdelke ki predstavljajo vrh ponudbe v segmentu po dostopnih cenah.

Tržimo izdelke:

  • medi – korenine nemškega podjetja medi segajo na konec 19. stoletja. Po drugi svetovni vojni se je podjetje preselilo iz Vzhodne Nemčije, kar je bil prelomni trenutek v zgodbi o uspehu. Danes je družinsko podjetje medi eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev medicinskih kompresijskih nogavic in rokavov, bandaž, opornic, bolnišničnih protitrombotičnih nogavic, kompresijkih oblačil za estetsko korekturo in sodobnih nožnih protez.
  • Maxis – je češko podjetje, ki pod okriljem podjetja medi proizvaja in trži kompresijska oblačila in opornice. V naši ponudbi boste našli preventivne (denske) kompresijske nogavice tega podjetja, ki so vrhunski proizvodi za potrošniku prijazno ceno.
  • Derma Sciences Inc. – kanadsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo medicinsko – farmacevtskih izdelkov za oskrbo ran in kože. Kot proizvajalec, trgovec in dobavitelj podjetje nudi celotno ponudbo proizvodov za oskrbo ran in nego kože.
    Podjetje razvija najsodobnejše tehnološke rešitve, ohranja pa tudi tradicionalne proizvode, ki so že odlično uveljavljeni na trgu, za tiste, ki razumejo kakšna je pravilna in najboljša oskrba ran in s tem najhitrejše možno okrevanje bolnikov. Zato so mnogi napredni zdravniki po svetu posvojili izdelke Derma Sciences, ker je njihova učinkovitost zmanjšala stroške, da zadovoljstva bolnikov sploh ne omenjamo.
    V zadnjih šestih letih je podjetje Derma Sciences prodrlo na mnoga svetovna tržišča in njihove proizvode kupujejo največji svetovni distributerji medicinsko – farmacevtskih materialov za oskrbo ran in kože. Za prihodnost podjetje načrtuje povečevanje vodilnega deleža na področju medicinske oskrbe ran in kože s povečanjem proizvodnje že uveljavljenih ter razvojem novih tehnologij in proizvodov na svetovnem trgu.

Naš prodajni asortiman stalno dopolnjujemo z novimi izdelki, naši dobavitelji pa so zavezani k stalnemu razvoju.

Mitral. Izboljšajte kvaliteto svojega življenja