PRODAJNI SALON NJEGOŠEVA CESTA 6, LJUBLJANA, ODPRTO PON. DO PET. OD 8H DO 19H, TEL. 059 042 516

igli karbonski ortopedski vložki za stopala

Igli karbonske vložke lahko natančno individualno prilagodimo za boljšo stabilizacijo, korekcijo ali razbremenitev stopala.
Osnovna površina vložka je izdelana iz različnih materialov (različni modeli). Spodnja plast pa je pri vseh modelih izdelana iz karbona, ki daje stopalu odlično stabilnost, brez izgube fleksibilnosti.
Posebnost so individualno nastavljivi čepki, ki se jih poljubno namesti na karbonsko plast tam, kjer je korekcija stopala potrebna. Čepki so različnih višin in velikosti in se jih lahko dodatno brusi, tako da dosežemo pravilno in učinkovito namestitev (razbremenitev) stopalnega loka. Čepke lahko preprosto zamenjamo, ponovno prilagodimo ali namestimo na drugo mesto.
S pravilno namestitvijo čepkov in izbiro modela vložkov dosežemo nežno senzomotorično stimulacijo, stabilizacijo in korekcijo stopala, ki se dinamično prenaša na celoten lokomotorni sistem.
Telo postavimo v pravilno lego, razbremenimo predele, ki so morda že utrpeli škodo in s tem upočasnimo, ustavimo ali celo popravimo fiziološke spremembe, ki so na njih nastale.